23948sdkhjf

Butiksrevision i Kiwi – tre butikker lukker

Ny ejer, ny ledelse og et omfattende strategiarbejde i Dagrofa betyder bl.a. en revidering af Kiwis butiksnet.
Samtidig med, at Kiwi planlægger 12-15 nyåbninger i 2014, lukker discountkæden nu tre urentable butikker på Fyn.

Som en del af et omfattende strategiarbejde, der skal sikre fremtidig vækst, tager discountkæden Kiwi de enkelte butiksplaceringer i kæden op til revision. Formålet er, at blive bedre i stand til at prioritere de kommende års store investeringer i nye og eksisterende butikker.

Arbejdet betyder, at man har vurderet, at enkelte butiksplaceringer ikke er rentable i fremtiden. Derfor lukker Kiwi nu tre butikker på Fyn, hhv. i Bullerup, Glamsbjerg og Middelfart, inden årets udgang.

- Som ny ledelse har vi det privilegium, at vi ser på vores butiksnetværk med friske øjne. Her kan vi bl.a. se, at der er steder i landet, hvor vi skal skrue ned og steder, hvor vi fremover skruer op. Det fører til, at vi nu lukker tre butikker på Fyn. Men også, at vi investerer massivt andre steder, hvor vi ser et stort potentiale for Kiwi, siger Carsten Hansen, adm. direktør i Kiwi Danmark A/S.

Kiwi åbner mellem 12-15 butikker i 2014.

Så selv om enkelte butiksadresser bliver lukket, vil landets yngste discountkæde alligevel øge sin tilstedeværelse i Danmark massivt næste år. Alene i år har Kiwi åbnet 20 nye butikker på tværs af landet, senest i Birkerød i begyndelsen af december.

Kilde: Kiwi Minipris

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079